Ζωδια

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Είναι αρκετά καλή περίοδος μέσα από την οποία θα σου δοθούν  οι ευκαιρίες να κάνεις επαφές και επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν στα οικονομικά σου. Και αν κινηθείς με έξυπνο και διαπραγματευτικό τρόπο θα πάρεις μια οικονομική ανάσα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος του δεκαήμερου, γιατί...

Περισσότερα...

Ζώδια Δεκαημερες Προβλέψεις

λέων

Λέων Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014 ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η καθαριότητα σας έχει γίνει εμμονή σε σημείο που να υπερβάλλετε καθημερνά. Το χαμόγελο σας και η καλή σας διάθεση είναι δύο δυνατά όπλα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η επιθυμία σας για παιχνίδια και νέες κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα θα είναι έντονη.

... Περισσότερα...

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις

Κριός πρώτου δεκαημέρου γεννημένοι από 21 - 30 Μαρτίου Κριός δεύτερου δεκαημέρου γεννημένοι από 30 Μαρτίου - 9 Απριλίου Κριός τρίτου δεκαημέρου γεννημένοι από 10 Απριλίου - 20 Απριλίου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ Μια ισχυρή ανάγκη για προσωπική ελευθερία υπάρχει αυτό το μήνα, αγαπητοί Κριοί. Η κοινωνική σας ζωή θα σας επιτρέψει να προβληθείτε... Περισσότερα...

Ζώδια Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός 12-07-2013

Κριός 12-07-2013

Οφείλετε να είστε πιο σταθεροί στις απόψεις σας και πιο απλοί στις ενέργειές σας. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει μην αντιδράτε άσχημα, βρείτε την λύση μέσα από πολιτισμένο διάλογο. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην ξεσπάτε στους άλλους.

.

... Περισσότερα...

Κριός

Ταύρος 12-07-2013

Ταύρος 12-07-2013

Αφήστε την ένταση που σας πιέζει να εκτονωθεί σήμερα, ασχοληθείτε με την αισθητική σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Εντοπίζετε τελικά τα λάθη σας και ξε-βαλτώνετε αποκομίζοντας συγχρόνως πολύτιμες εμπειρίες. Μην αντιμετωπίζετε εγωιστικά τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να βρείτε μια λύση μέσω του διαλόγου.

.

... Περισσότερα...

Ταύρος

Δίδυμοι 12-07-2013

Δίδυμοι 12-07-2013

Η περαιτέρω κοινωνική σας προβολή απαιτεί και κάποια επιπλέον έξοδα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ανοίγετε το πορτοφόλι σας, γιατί συνηθίζετε να κάνετε σπατάλες. Σύντομα θα πάρετε μια μικρή ανάσα όσον αφορά τα οικονομικά σας.

.

... Περισσότερα...

Δίδυμοι

Καρκίνος 12-07-2013

Καρκίνος 12-07-2013

Μην σκέφτεστε μόνο τις δικές σας επιθυμίες. Αναλογιστείτε και τα θέλω του συντρόφου σας. Τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, απαιτούν άμεση προσαρμογή. Ένας συμβιβασμός θα είναι σωτήριος για τη σχέση σας που οδηγείτε σε ανοικτή ρήξη.

.

... Περισσότερα...

Καρκίνος

Λέων 12-07-2013

Λέων 12-07-2013

Η επανεξέταση κάποιου project σας προβληματίζει και προσπαθείτε με μια κάθε μέσο να το υποστηρίξετε. Ο καιρός είναι κατάλληλος για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Το προσεχές διάστημα θα βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες με τον σύντροφό σας.

.

... Περισσότερα...

Λέων

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Παρθένος 12-07-2013

Παρθένος 12-07-2013

Αυτήν την χρονική περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη Βρείτε το πραγματικό νόημα της αγάπης και προσπαθήστε να το εισάγετε στη σχέση σας. Πρέπει πρώτα από όλα να βάλετε σε τάξη τα θέλω σας, έχοντας ρεαλιστικούς στόχους.

.

... Περισσότερα...

Παρθένος

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Ζυγός 12-07-2013

Ζυγός 12-07-2013

Διαφυλάξτε την θέση σας και τα κεκτημένα σας. Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση σας βοηθά να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε θέσει.

.

... Περισσότερα...

Ζυγός

Σκορπιός 12-07-2013

Σκορπιός 12-07-2013

Πάρτε αυτούς που αγαπάτε και έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους ένα τηλέφωνο σήμερα. Η τύχη σας επιφυλάσσει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις στο διάστημα που ακολουθεί. Η ζωή σας μπαίνει σε μια νέα καλύτερη φάση και στην σχέση σας κάποια πράγματα ίσως να αλλάξουν.

.

... Περισσότερα...

Σκορπιός

Τοξότης 12-07-2013

Τοξότης 12-07-2013

Δώστε προσοχή σε όποια συμβουλή θα ακούσετε σήμερα γιατί αυτή η περίοδος έχει και τα καλά της και τα κακά της. Δεν χρειάζεται να απλώσετε όλα σας τα χαρτιά στο τραπέζι. Χρησιμοποιείστε διπλωματία. Σφίξτε το πορτοφόλι σας, ξοδέψτε πιο συντηρητικά.

.

... Περισσότερα...

Τοξότης

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Facebook

Λίτσα Πατέρα Ζωδια, Άση Μπίλιου